Západní horoskop

astrologie, horoskopy

Astrologie vyvíjející se po mnoho staletí slouží jako způsob vysvětlení životních událostí, které si nedovedeme vysvětlit nebo které se nám zdají být samovolné.

Astrologie a zemědělství byly prvními vědami. Ve většině starých i mnoha moderních civilizacích byly tyto dva základní prvky lidského života zcela propojeny. Studium pozic planet, Slunce a Měsíce a to, jak vzájemně souvisí s velkými klimatickými cykly přírody, je pro fyzickou existenci nezbytné. Astrologie přináší jednotu a smysl do vztahu mezi kultivaci země a nás samotných. Astrologie je stejně komplikovaná jako život, který se snaží přiblížit. Z tohoto hlediska má astrologie mnoho oblastí a oborů.

Základní oblasti astrologického učení:

  1. Nativní astrologie – je nejznámější a nejpopulárnější forma astrologické činnosti. Jedná se o vypočítání a interpretaci horoskopu neboli grafu narození člověka. Dělí se na:
    • EXOTERICKOU – ta zkoumá náš obyčejný život: vztahy, karieru, rodinu, zdraví atd.
    • EZOTERICKOU – spíše duchovní oblast psychologie, která pojednává o životě duše. Ezoterická astrologie se vztahuje ke karmě, reinkarnaci, duchovním smyslu a mnoha dalším věcem.
  2. Astrologie světa – pomocí grafu narození různých zemí může astrolog vidět charakteristiku a životní tendence jejich národů.
  3. Přírodní astrologie – tento obor se využívá k předpovědím zemětřesení, počasí a jiných přírodních jevů
  4. Lékařská astrologie – jelikož každé znamení a planeta se vztahuje k určité části těla, zkušený lékařský astrolog může určit nejsilnější a nejslabší oblasti zdraví člověka.
  5. Astrologie volby a hodiny – jsou oblasti, které se snaží určit pravý čas pro zahájení určitého plánu nebo projektu.

Vaše přirozená osobností charakteristika však nemusí nutně představovat to, co je pro Vás nejlepší, nebo co byste si měli přát. Příklad: někdo se zdráhá před profesionálním postupem v práci kvůli tomu, že se bojí nebo si nedůvěřuje. A právě zkušený astrolog tyto přirozené vidí podle pozic, které planety zaujímají v klientově grafu narození. Horoskop může napovědět také to, jak by měl takový jedinec tu negativní představu, kterou o své osobě má, změnit na pozitivní. Profesionální astrolog může tohoto přeorientování docílit tím, že svému klientovi pečlivě vysvětlí astrologické vztahy v jeho horoskopu a bude s ním blízce spolupracovat a komunikovat.

  • O astrologii a její výsledky se opírá stále víc lidí na celém světě, v neposlední řadě i někteří politici.
  • Pokud chcete udělat rychlý astrologický rozbor právě nyní, zavolejte na číslo 906 700 183.
    Naši špičkoví odborníci jsou vám stále k dispozici a rádi vám vyhoví.

Navigace