Služby

Tarot – výklad tarotových karet

Říká se o nich, že jsou obrazem duše člověka. Tarotové karty odhalují hlubší stav mysli, nevyslovená přání, vnitřní sílu i omezení, která si sami ukládáme – jinými slovy, duchovní a mravní vývoj člověka na cestě životem.

Výklad tarotu – volejte veštce

Mariášové karty – výklad mariášových karet

Mariášové karty sloužící k zábavě či tzv. hazardu, se také využívají odnepaměti i k věštění. A tento způsob použití se těší značné popularitě i v dnešním materializovaném světě. Čím to je? Pravděpodobně tím, že čtení z karet pomáhá lidem ve složitých životních situacích, před důležitým rozhodnutím, v partnerských kolizích a v pracovních záležitostech. Nemůže to za ně vyřešit, ale pomůže jim najít sílu k řešení, naději a sebedůvěru. V tom se kartář/ka může měřit s psychology nebo linkami důvěry.

Kartáři – volejte veštce

Výklad snů

Výkladem snů se lidé zabývají již dlouhá staletí. Od nepaměti existují vykladači snů, kteří umí objasnit jejich tajemství. Historie snů se datuje cca od druhého století našeho letopočtu. Výkladem snů se zabýval i Sigmund Freud. Během dlouhé historie bylo napsáno mnoho snářů, kde jsou popsány významy jednotlivých symbolů a situací, které lze ve snu vidět.

Pokud chceme svůj sen rozebrat a nechat si ho vyložit od odborníka, je dobré si ho poznamenat hned po probuzení, protože se často stává, že se nám během dne vytratí z hlavy důležité detaily nebo zapomeneme svůj sen úplně. Nechte si vyložit svůj sen. Zavolejte na 906 700 183 a zeptejte se našich vykladačů snů.

Vykladači snů – volejte věštce

Numerologie

Možná je pro Vás správným klíčem právě numerologie, která pomáhá při hledání souvislostí, jež nepochybně existují v lidském jednání a chování. Pochopení širších okolností se kladně promítne ve Vašem myšlení, v pracovních i osobních vztazích, v lepším a odvážnějším zvládání životního vývoje.

Numerologové - volejte veštce

Astrologie a Váš horoskop

Astrologie je založená na jedné starodávné pravdě: „Jak nahoře, tak dole“ – jak jsou věci uspořádány na nebi, tak jsou uspořádány i tady, na Zemi. Astrologové pozorují polohy Slunce, Měsíce a planet a vztahují jejich nebeské pohyby a vzájemné vztahy k pozemským událostem. Popudem k tomu, abyste navštívili astrologa, může být snaha získat širší a objektivnější představu o sobě a některých důležitých událostech ve svém životě.

Pomocí různých oblastí astrologie, můžete s astrologem proniknout do podstaty mnoha věcí.

Co se týče Vašeho základního charakteru a osobnosti, může Vám astrolog ukázat, která cesta je pro vás v životě přirozená.

Astrologie - volejte veštce

Bylinky, léčitelství

Léčivé účinky bylinek znali naši předkové již od nepaměti. Věděli, že celá řada rostlin, plodů, nejrůznější zelenina a ovoce, okrasné květiny pěstované na zahrádkách i rostoucí volně v přírodě, mají neobyčejně příznivé a léčivé účinky na lidské zdraví. Řekneme Vám jak je aplikovat, jak správně využít jejich účinků. Pomůžeme těm, kteří řeší zdravotní problémy, kteří hledají řešení konfliktních rodinných, pracovních vztahů. Nabízíme pomoc a nasměrování, doporučení pro zlepšení zdravotního stavu.

Volejte léčitele na 906 700 183