Věštci online - Mirka, kód 108

Mirka

Motto: „Jsem Brána a astrální průvodce“

Věštkyně, která má široké spektrum působnosti od tarotových karet, přes siderické kyvadlo, reiky a odvádění zbloudilých duší až po zasvěcení do čtyř světelných energií. Publikuje v esoterických časopisech, jezdí na festivaly a výstavy s duchovní tematikou. Je připravena pomoci každému, kdo to potřebuje.

O mně...

Vše, co se týká tajemna, mne vždy zajímalo a tak jsem se rozhodla proniknout do nitra této krásné a pro duši i tělo člověka prospěšné věci. V dětství jsem neměla moc možnosti se s esoterikou seznámit, ale naštěstí se mi to povedlo hned po ukončení školy. A jsem moc ráda, že mě osud nasměroval na tuto cestu.

Do výkladu karet mě zasvětila moje kamarádka, výborná kartářka a lektorka. Postupně jsem se dostala i k dalším oborům esoteriky. Zaujalo mě to tak, že jsem se dala na studium numerologie, udělala jsem si zasvěcení do reiky a dalších oborů. Mám mnoho přátel mezi esoteriky a vzájemně si předáváme své znalosti a zkušenosti. Našla jsem svou životní cestu a jsem velmi šťastná!

Vykládám tarotové karty, používám siderické kyvadlo, mám druhý stupeň reiki a jsem zasvěcená do čtyř světelných energií +do klíče vědomí sfingy.Také se specializuji na odvádění zbloudilých duší. Jsem Brána a astrální průvodce. Publikuji v časopise Ve hvězdách, jezdím na esoterické festivaly a výstavy.

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 108

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci