Věštci online - Josef, kód 105

Josef

Motto: „Čísla odhalí vaše nitro“

Velmi zkušený astrolog a numerolog, který se tímto oborem zabývá již desítky let. Dokáže rychle a přesně odhalit dispozice a vlastnosti člověka podle data narození. Vypracuje přesný numerologický rozbor jednotlivé osoby, partnerského soužití, životní aktivity firmy, ale i politické situace.

O mně...

Od mládí jsem se zajímal o numerologii, astrologii, výklad karet a vše, co souvisí s esoterikou. Nebylo to vůbec jednoduché, protože v době mého dětství se o těchto věcech moc nemluvilo. Přesto jsem si sehnal karty a nějakou literaturu. Protože jsem opravdu toužil proniknout do tajů této úžasné oblasti, osud mi pomohl. Potkal jsem výborného učitele a odborníka, který mě zasvětil do tajů astrologie a numerologie.

Začal jsem se systematicky vzdělávat a ponořil jsem se do světa čísel a měsíčních znamení . Trvalo to několik let, než jsem se mohl začít věnovat naplno těmto věcem. Mezitím jsem měl civilní zaměstnání, ale svým známým a rodině jsem samozřejmě vykládal karty a dělal numerologické rozbory.

Postupem času jsem si vybudoval svou stálou klientelu. Jsem rád, že se ke mně lidé vracejí a důvěřují mi. Dělám numerologické rozbory, horoskopy evropský i čínský a pracuji se siderickým kyvadélkem.

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 105

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci