Věštci online - Marta, kód 115

Marta

Motto: „Mám dar, který může pomoci i vám“

Mladá, ale zkušená kartářka, která se zabývá především výkladem mariášových karet. Má obrovské schopnosti pro práci s kartami a siderickým kyvadélkem. Sama říká, že děkuje bohu, který ji tímto darem obdařil. Za dobu své působnosti si získala důvěru mnoha lidí a klientela se jí úspěšně rozrůstá.

O mně...

Ke kartám jsem se dostala už v útlém dětství. Moje babička byla výborná kartářka, ke které chodila celá vesnice i blízké okolí. Tajemná až fascinující síla karet mě tak okouzlila, že jsem začala také vykládat. Samozřejmě s pomocí babičky, ale také proto, že jsem pochopila, že k tomu mám vlohy. Cítím a poznám, když se má něco udát, vnímám energii pozitivní i negativní.

Specializuji se na mariášové karty, ale naučila jsem se i výklad z cikánských karet a postupně jsem pronikla také do náročnějšího tarotu. Podle potřeby si při výkladu pomáhám siderickým kyvadélkem. K tomu, abych mohla klientovi udělat komplexní předpověď, používám i numerologii. Chci, aby si mí klienti mohli sami vybrat, který způsob je pro ně nejpřijatelnější.

Snažím se o to, abych byla dobrá a pro lidi důvěryhodná kartářka. Myslím, že je potřeba v dnešním uspěchaném a materiálně založeném světě lidem ukázat cestu k duchovnímu růstu. Pro budoucí generace je nutné vybudovat svět lásky, citu a duchovního bohatství. Chci se na tom podílet i já.

Zavolejte mi na číslo 906 700 183 a zvolte kód 115

Zpět na seznam věštců

Ostatní věštci